Turkiet del 3

Torsdag
Jag vaknade under natten med illamående och sedan en massa springade på toa.
Ännu en gång hade jag fått de jag befarade få, matförgiftning!!
Nästa gång jag åker utomlands ska jag ta och göra ALLT innan för att inte bli dålig ( typ sprutor och mediciner!!)
Mådde sååå hilma dåligt och tyvärr skulle vi ut på en utflykt med båt som vi sett fram emot!
SÅ dagen bestod av dålig, feber, vila och nästan svimningar...
Stackas mamma, hon fick klara sig själv nästan.

Tyvärr finns inga bilder denna dag eftersom jag låg...
Fredag
mådde jag bättre men nu skulle man ju åka hem. Satt bara vid poolen på f.m innan bussen hämtade oss kl 13 på hotellet. Flygresan gick bra och när vi kom till arlanda var vi hungrig så middag först (som jag inte fick behålla ändå...) och sedan till hotellet vi skulle sova på innan tåget hem på lördag!
På väg hem.
Tack för denna underbara resa mamma ♥

En vanlig Tisdag

Nu får vi vänta och se vad proverna säger... Känner mig lite orolig för försäkringskassan säger att de batalar om jag bär på en smitta, om inte så är det arbetsgivaren. Det betyder att jag HADE kunnat jobba dessa dagar och INTE varit sjukskriven, skall då arbetsgivaren betala FAST jag hade kunnat jobba....??

Idag har jag gjort ärenden, köpte ett par skor till Wilma då hennes fötter sväller på e.m då hon är ute så hennes andra skor passar inte :) Köpte ett par badtofflor som är lätt att sätta på! :)
Sen for jag och Petra och tränade. Shit vad varmt det var på gymmet, svettades utan att göra nått.
Vidare ut till Nickebo i hopp om att det skulle vara varmt men de blåster så vi åkte hem till mig och solade och drack kaffe. Fixade planteringen på framsidan så det ser bättre ut, nu fattas bara blommor!

Sjukskriven...

...iaf för några dagar tills vi vet vad som är fel på mig. Förhoppningsvis är det bara en väldigt känslig mage efter all stress detta år kombinerat med fel mat och utlandsresa... eller nått...
Visst känns de ledsamt att vara sjukskriven men jag vill inte riskera att jobbet får nått skit eftersom jag hanterar livsmedel. Får helt enkelt njuta av sommaren istället! :)