Fredag

Veckorna går så otroligt fort. Nu har de tex. inte långt kvar till julen! :)
Jag har försökt pluggat så mycket det går i veckan men de är dryyygt att bara läsa. Ska samanfatta 2 böcker.
Till veckan blir det att fortsätta på Matematik analys. *blä*

Idag/kväll blir en fullspäckad dag! Först plugg och på eftermiddan kommer Kicki hit och vi ska träna! Så snabbt ner på jobbet då de hade bokningskris. Jag som skulle umgås med mina vänner. Men jag sa jag kunde hoppa in till kl 19. Det är ju sååå roligt att få komma ut också och träffa folk! Sen blir de Taco-Paj med goda vänners sällskap! Barnen ska få umgås och sova hos farmor och farfar! Så åker vi ut dit i morgonbitti!

Hoppas på en super kväll!

Onsdag

Idag pluggar jag. Läser och läser...
Sen blir de gymnastik. Elin är borta idag så jag har träningen själv med dem.
Hade velat träna själv men de är svårt när man skall vara ledare också. Får väl köra lite styrka och kondition iaf! Köpte ju Lisas trampmaskin i går så jag får ställa mig på den när jag kommer hem (om jag orkar! :P )
Köpte också Lisas gamla vagn. Frågade henne tidigare i år om hon ville sälja. NU ville hon det, så ja, då hade jag inte mycket till "val" och sålde våran ;)

Alvins test

Alvins test igår gick som väntat. Det visade inget på audiogrammet. Sen fick vi träffa en läkare som jag berättade för om min eget syndrom och jag berättade hur jag hör och hur Alvin hör. Tyvärr är de inte så långt fram i utvecklingen på dessa hörselnedsättningar som USA men de har utvecklat ett hörseltest fr barn från ca 7 års ålder. Han Alvin ff problem om 3 år skall vi kontakta dem igen. Troligen har Alvin (och kanske också jag?) något som heter CAPD. Cental Audiotory Processing Disorder. Som innebär presis som kingkompetzkys att man har svårt att lokalisera vart ljuden kommer ifrån och vad det är för ljud. Berorde på vokaler occh konsonanter så beror de på hur man uppfattar ljuden. Det har inte hittat ett botemedel mot detta men i USA har man börjat med någonting som heter Earobics där man tränar upp ljudlokaliseringen med blandannat musik träning. Det vi också kan göra tillsvidare är att lyssna på mysik/rytmer, läsa mycket för honom och allmänn språkträning där Alvin får lyssna mycket på ljud och rytmer. Det är skönt att man iaf kan träna upp detta så får vi se om 3 år hur gör om han ff har problem!
Fonologisk medvetenhet :)