Barnfrihelg!

Barnfrihelg! 2 sovmornar och en massa planeranden! :)
Igår överraksade jag Samuel med att barnens farmor kom och hämtade dem och vi skulle ut och äta och gå på bio. Hamnkrogen först ut. Super god mat!! Sen hade vi tid över innan filmen skulle börja så vi spelade lite biljard. Kan ju meddela att Samuel vann flest. Jag vann en gång bara för att han råkade slå ner 8an i fel hål :))
Så vidare och såg på Inception! GUD vilken bra film!! HELT klart sevärd!!
Promenerade hem och sovmorgon till kl 9, gick upp ur sägen 9.40 hur ofta får man ligga kvar i 40 minuter?! Och hur ofta får man sova till kl 9!! :)

Idag blir de att planera och fixa inför kvällens bravader! Fest för Samuel fyllt 30 år!
Ja vi kanske inte är perfekta, men vi är iaf snygga :))

Inskolning, hårfärgning och lite shopping

Inskolningen har hittills gått super bra. I morgon blir första dagen utan mamma och pappa där. Jag tror de kommer gå super bra. Barnen trivs verkligen och personalen är jätte bra. Men de känns lite konstigt att inte ha Alvins gamla dagis. De är man ju van vid. Men huvudsaken barnen trivs på de nya så ska detta gå jätte bra.

Pappa har varit med barnen på dagis och mamma har färgar hår och shoppat lite :) Nu är man mörkhårig igen och en regnjacka i färg ROSA rikare! :) Imorgon blir de till att fixa de sita inför festen på lördag. Blandannat ska smörgåstårtan göras i morgon! Blir en snabbais på stan och se om jag hittar nått fint att ha på mig och så in på apoteket röda näsan ;)

Hoppas de blir en bra helg ;)

Imorgon börjar det...

smäller det! Lillasyster blir stor och ska börja på dagis med storebror!
Nya dagis här i stan!
Spännande och lite nervöst! Men vi var där i dag och hälsade på och barnen försvann på en gång och lekte så bra med barnen och sakerna! Inga problem här inte :)

Är det bara barnen som blir äldre? För själv känner jag mig inte en dag över 20 :))