Klocka

Alvin vaknar tidigare å tidigare! Vi har försökt få han förstå klockan i vardagsrummet för han får inte sätta på tv förrän kl 7! Han kan vakna ibland kl 5 å sätta på! Klockan är lite svårt att se på då han missuppfattar tiden och för några dagarna säger han att han vill ha en klocka på rummet. En klocka han kan se lätt på hur mycket den är. Eftersom det låter ofta med en klockan är vi rädd han vaknat av den!
Idag googlar jag på klockor som inte låter och fick veta att det finns nått som heter flytande sekundvisare. Den flyter liksom å låter inte! Hittade en stooooor på Claes Ohlssons å Samuel svängde in å köpte. 249kr, å en perfekt (stor) klocka hänger nu på väggen!
Hoppas bara han sover till kl 7 nu! ;)

Ont i handleden

Ja det är många "fel" på min kropp nu för tiden, kanske för att man börjar närma sig 30 år! ;)
Iaf har jag haft problem med handleden sedan efter jul å nu är det så illa så jag kan inte träna, passa gymnaster eller ibland ens ta ut disk ut maskinen, utan att jag tappat styrka och handen gör såååå ont å viker sig!
Igår utnyttjade jag vår sjukförsäkring via jobbet å ringde privat läkare för att slippa vänta så länge. Fick tid på måndag len kan inte då så det vart bästa tisdag. Tror faktiskt att det enda jag behöver är en kortisonspruta även om jag inte gillar det!! Det i foten gick ju över på en gång när jag tog det!
Vi får se vad "domen" blir! :)

Nästa steg är magen....

Bada bo paket

Nu har jag bokat en överraskning till mon familj! Direkt efter skolavslutningen ska vi åka upp till övik å bo på hotell, bada på paradisbadet och leka på lekland! Hittade ett bada-bo paket för en billig penning för alla 4 för länge sedan men vi har inte kommit iväg liksom! Nu är det bokat, får se vad resterade av familjen säger ;)