Morsdag

I dag är de morsdag. Fick sovmorgon ända till 8.30 ! SÅ SKÖNT SÅ!
Sen får vi se vad dagen erbjuder. Vi blir nog hemma i dag iaf, det är ju så varmt så vi orkar nog inte åka in till nå tivloi och dra barnen i värmen där.
Wilma och jag kanske åker in på gympan sen å så knaske vi åker förbi marknaden, inte för att de brukar vara nått, men ändå.

Grattis alla mammor på morsdag iaf.
Å grattis till min mamma!

Helg

Ja det vart en massa firade i tisdags. Dock har jag och Samuel inte firat "på riktigt" utan de får komma senare i sommar förhoppningsvis sdå vi ska åka till högbonden förmodligen. Tycker inte de känns som att vi ska fara med en nyfödd bebbe.
Fick iaf underbart fina blommor av min man tillsvidare!

Samuel fick en prenumation ( stavning?!?!?!) på Hermanhedning :P Å så har jag beställt tid för en ny tatuering åt han. Det ska bli WIlma på samma arm fast ovanför.

Så här se den han har ut, men nu ska Wilma också få bli "stämplad" på pappa :P
Mamma får snällt vänta tills hon ammat klart!

I helgen är de fullt upp känns de som.
I dag har vi först varit och fotat oss hela familjen hon Petra. Så käkade vi buffé på kina. I eftermiddag blir de väl att hålla på med trädgården!
Lördag ska vi på kalas, sedan kommer Alvins kusin Minja och min bror med familj hit. Får kusinerna busa lite. Hon är ju som en liten rumpnisse Minja, super söt! :P
Så ska jag och Wilma på middag på kvällen på Högakusten hotellet. Det är med dagis tjejerna som ska basta och bada först ( men då kan inte vi vara med ) och sedan ska vi käka go middag! *mmm*
Söndag ska vi fösöka hinna med marknaden och tivolit så Alvin få åka lite karusell! Nått annat kul hittar man inte där ändå.. samma sak varje år och ändå ska man dit *ler*

Nu "ropar" WIlma :D
Mat time!

Bröllopsdag

Idag händer det mycket. Först har jag och Samuel
BRÖLLOPSDAG
2 år sedan vi gifte oss. Pappersbröllop.


Sedan fyller min mormor 80 år i dag. Så det blir kalas där i dag.
Så berättade min mamma att Wilma har namnsdag idag!
Alla goda ting kommer i 3 :D
Så nu blir de mycket pressenter. Får väl se vad jag får för nått :P
Ni får höra sedan vad Samuel fick, man vet aldig vem som läser här *ler*