Magkatarr (dyspepsi)

Magkatarr (dyspepsi)
Magkatarr, dyspepsi, är ett samlingsnamn för olika besvär från övre delen av magen, maggropen. Magkatarr kan utlösas av till exempel olämplig mat, stress och alkohol. Försök därför att förändra din livsstil om du har tecken på magkatarr.

Försök att förändra din livsstil...
å hur skall detta gå till?! Kanske när terminen är över så ska man förhoppningsvis slappna av!

Iaf är vi på sluttampen när det gäller C uppsatsen!! Har vi flyyyt så är den klar i slutet på veckan, elle ja så klart fin fix och sån tmen i det stora hela bör den vera klar! Vilket känns skönt så man kan konsentrera sig att klara delmoment 2 och VFU!

Till hösten bli det lättsamt med Lek, rörelse och friluftsaktiviteter yngre barn. Och våren blir det Idrott om jag inte har fått jobb! Nästan så man skulle vilja läsa, svenska, specialpedagogik och engelska också... Hmm undrar när man blir klar ;)

Flytt

Flytt igen....
Tror ni att vi är less på flytta nu?! Svaret är definitivt JA!
Iof, skönt att rensa ut och så men nu har vi bott här i ett halv år så vi har inte hunnit samla på oss. Dessutom kommer det vara lättare att flytta från lägenhet och inte hus som sist!

För att återgå till vart vi ska flytta eftersom några är lite nyfiken på det så är det ff en lägenhet. Inte det område som vi tänkt från början men det ändrade sig visst :)
Men huset är en 2 familjsradhus med uteplats/altan, lekplats, 4 rum och kök, 3 sovrum, 3 toaletter varav en med badkar och en med dusch/tvättstuga, 2 våningar och barnvänligt område med massor med barn familjer!
Det känns som vi hittat hem och kommer vi vela ha större i framtiden när barnen är större eftersom större barn innebär fler och större kompisar, så bor vi kvar här! (om man nu inte skulle flytta från stan om man måste söka sig jobb längre bort!) Här kan jag komma att bo länge. Det känns som perfekta mitemellan lösningen. Ff lgh men samtidigt uteplats och sånt så det känns som ett radhus!

Nu väntas flytt senast den 1 maj kanske t.o.m tidigare, renovering då det är gammfolk som bott där och en sommar med en massa spring in och ut och barnen får en massa komisar!! :)

Reklam!

Jag är en sucker för roliga reklemer och denna från tele2 är min nya favorit!!!

"konsumentbagett"
"That wasn't good? It felt good."
"who speaks swedish anyway" 
:)